Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25794
Title: Перспективи виробництва напівфабрикатів із регульованою емульгуючою здатністю
Authors: Бенда, М. Ю
Issue Date: 25-Apr-2012
Citation: Бенда М.Ю.Перспективи виробництва напівфабрикатів із регульованою емульгуючою здатністю. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Трощій Т. В.. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25794
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-4.pdf136.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.