Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25701
Название: Моніторинг якості та безпечності крекеру за умови використання системи НАССР
Авторы: Черевична, Н. І.
Іванніков, П. В.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Черевична Н. І., Іванніков П. В. Моніторинг якості та безпечності крекеру за умови використання системи НАССР. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 197-198
Серия/номер: Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25701
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t1_15.05.19-197-198.pdf145.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.