Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25679
Title: | Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоїв |
Authors: | Пенкіна, Н. М. Колесник, В. В. Полупан, В. В. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Пенкіна Н. М., Колесник В. В., Полупан В. В. Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоїв. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 153-154 |
Series/Report no.: | Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25679 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-153-154.pdf | 145 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.