Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25679
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПенкіна, Н. М.-
dc.contributor.authorКолесник, В. В.-
dc.contributor.authorПолупан, В. В.-
dc.date.accessioned2023-03-07T14:49:05Z-
dc.date.available2023-03-07T14:49:05Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationПенкіна Н. М., Колесник В. В., Полупан В. В. Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоїв. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 153-154uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25679-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesФормування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3-
dc.titleВикористання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-153-154.pdf145 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.