Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25679
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пенкіна, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Колесник, В. В. | - |
dc.contributor.author | Полупан, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-07T14:49:05Z | - |
dc.date.available | 2023-03-07T14:49:05Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Пенкіна Н. М., Колесник В. В., Полупан В. В. Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоїв. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 153-154 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25679 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3 | - |
dc.title | Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоїв | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-153-154.pdf | 145 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.