Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25678
Назва: Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменю
Автори: Любич, В. В.
Новіков, В. В.
Лещенко, І. А.
Дата публікації: 15-тра-2019
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Любич В. В., Новіков В. В., Лещенко І. А. Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 151-152
Серія/номер: Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25678
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t1_15.05.19-151-152.pdf147.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.