Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25678
Назва: | Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменю |
Автори: | Любич, В. В. Новіков, В. В. Лещенко, І. А. |
Дата публікації: | 15-тра-2019 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Любич В. В., Новіков В. В., Лещенко І. А. Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 151-152 |
Серія/номер: | Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25678 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-151-152.pdf | 147.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.