Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25678
Название: Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменю
Авторы: Любич, В. В.
Новіков, В. В.
Лещенко, І. А.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Любич В. В., Новіков В. В., Лещенко І. А. Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 151-152
Серия/номер: Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25678
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t1_15.05.19-151-152.pdf147.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.