Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25673
Название: | До питання наукового обґрунтування технології одержання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) |
Авторы: | Головко, М. П. Головко, Т. М. Применко, В. Г. |
Дата публикации: | 15-мая-2019 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Головко М. П., Головко Т. М., Применко В. Г. До питання наукового обґрунтування технології одержання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 143-144 |
Серия/номер: | Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25673 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-143-144.pdf | 162.63 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.