Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25673
Title: | До питання наукового обґрунтування технології одержання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) |
Authors: | Головко, М. П. Головко, Т. М. Применко, В. Г. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Головко М. П., Головко Т. М., Применко В. Г. До питання наукового обґрунтування технології одержання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 143-144 |
Series/Report no.: | Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25673 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-143-144.pdf | 162.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.