Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25608
Title: Природні харчові сорбенти зернових культур
Authors: Бажай-Жежерун, С. А.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Бажай-Жежерун С. А. Природні харчові сорбенти зернових культур: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 69-71.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25608
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_40.pdf300.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.