Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБажай-Жежерун, С. А.-
dc.date.accessioned2023-03-07T11:48:28Z-
dc.date.available2023-03-07T11:48:28Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБажай-Жежерун С. А. Природні харчові сорбенти зернових культур: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 69-71.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25608-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleПриродні харчові сорбенти зернових культурuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_40.pdf300.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.