Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25601
Title: | Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості |
Authors: | Тендітник, В. С. Кодак, Т. С. Іваненко, М. М. Тесля, І. Є. Свириденко, О. С. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Тендітник В. С., Кодак Т. С., Іваненко М. М., Тесля І. Є., Свириденко О. С. Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 64-66. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25601 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_38.pdf | 289.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.