Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25601
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тендітник, В. С. | - |
dc.contributor.author | Кодак, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Іваненко, М. М. | - |
dc.contributor.author | Тесля, І. Є. | - |
dc.contributor.author | Свириденко, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-07T11:30:45Z | - |
dc.date.available | 2023-03-07T11:30:45Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Тендітник В. С., Кодак Т. С., Іваненко М. М., Тесля І. Є., Свириденко О. С. Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 64-66. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25601 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_38.pdf | 289.46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.