Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25601
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТендітник, В. С.-
dc.contributor.authorКодак, Т. С.-
dc.contributor.authorІваненко, М. М.-
dc.contributor.authorТесля, І. Є.-
dc.contributor.authorСвириденко, О. С.-
dc.date.accessioned2023-03-07T11:30:45Z-
dc.date.available2023-03-07T11:30:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТендітник В. С., Кодак Т. С., Іваненко М. М., Тесля І. Є., Свириденко О. С. Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 64-66.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25601-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleСучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловостіuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_38.pdf289.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.