Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25601
Название: | Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості |
Авторы: | Тендітник, В. С. Кодак, Т. С. Іваненко, М. М. Тесля, І. Є. Свириденко, О. С. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Тендітник В. С., Кодак Т. С., Іваненко М. М., Тесля І. Є., Свириденко О. С. Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 64-66. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25601 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_38.pdf | 289.46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.