Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25591
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСукманов, В. О.-
dc.contributor.authorСкребцова, Т. О.-
dc.date.accessioned2023-03-07T11:21:53Z-
dc.date.available2023-03-07T11:21:53Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСукманов В. О., Скребцова Т. О. Экстрагування фенольних сполук із картопляної шкірки субкритичною водою: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 60-62.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25591-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleЭкстрагування фенольних сполук із картопляної шкірки субкритичною водоюuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_36.pdf350.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.