Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25538
Название: Перспективи підвищення харчової цінності напоїв з вівсяного борошна ультразвуковою обробкою
Авторы: Дубівко, А. С.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Швець, Д. П.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Дубівко А. С., Кочубей-Литвиненко О. В., Швець Д. П. Перспективи підвищення харчової цінності напоїв з вівсяного борошна ультразвуковою обробкою: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 55-56.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25538
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_33.pdf291.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.