Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25538
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДубівко, А. С.-
dc.contributor.authorКочубей-Литвиненко, О. В.-
dc.contributor.authorШвець, Д. П.-
dc.date.accessioned2023-03-07T10:15:30Z-
dc.date.available2023-03-07T10:15:30Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДубівко А. С., Кочубей-Литвиненко О. В., Швець Д. П. Перспективи підвищення харчової цінності напоїв з вівсяного борошна ультразвуковою обробкою: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 55-56.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25538-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleПерспективи підвищення харчової цінності напоїв з вівсяного борошна ультразвуковою обробкоюuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_33.pdf291.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.