Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25407
Title: Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки і механоактивації на ферментативні процеси під час переробки грибів шампіньйонів
Authors: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Пономаренко, Т. С.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Пономаренко Т. С. Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки і механоактивації на ферментативні процеси під час переробки грибів шампіньйонів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 96-98
Series/Report no.: Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25407
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-96-98.pdf150.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.