Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25407
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Пономаренко, Т. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-06T15:31:34Z | - |
dc.date.available | 2023-03-06T15:31:34Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Пономаренко Т. С. Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки і механоактивації на ферментативні процеси під час переробки грибів шампіньйонів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 96-98 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25407 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 2 | - |
dc.title | Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки і механоактивації на ферментативні процеси під час переробки грибів шампіньйонів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-96-98.pdf | 150.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.