Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25278
Назва: | Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства |
Автори: | Варипаєв, О.М. Варипаєва, Л.М. |
Ключові слова: | навчальний процес;методологія;послуги;сфера послуг;заклади ресторанного господарства;learning process;methodology;services;service Industries;restaurant establishments;учебный процесс;методология;услуги;сфера услуг;заведения ресторанного хозяйства |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Варипаєв О.М., Варипаєва Л.М. Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 250-255. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто інноваційні методики, що поєднують прикладний аспект науки з її теоретично-методологічним осмисленням. Проаналізовані методи та прийоми, що дозволяють випускникові внз швидко орієнтуватися в постійно змінюваному ситуативному проблемному полі у галузі готельно-ресторанної справи. Innovative techniques which unite applied aspects of a science with its theoretically-methodological analysis are considered. Methods and techniques which allow the graduate of high school to be guided quickly in constantly changing situational problem field in sphere of hotel-restaurant business are analysed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25278 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_1(2)__37.pdf | 631.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.