Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25278
Назва: Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства
Автори: Варипаєв, О.М.
Варипаєва, Л.М.
Ключові слова: навчальний процес;методологія;послуги;сфера послуг;заклади ресторанного господарства;learning process;methodology;services;service Industries;restaurant establishments;учебный процесс;методология;услуги;сфера услуг;заведения ресторанного хозяйства
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Варипаєв О.М., Варипаєва Л.М. Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 250-255.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто інноваційні методики, що поєднують прикладний аспект науки з її теоретично-методологічним осмисленням. Проаналізовані методи та прийоми, що дозволяють випускникові внз швидко орієнтуватися в постійно змінюваному ситуативному проблемному полі у галузі готельно-ресторанної справи.
Innovative techniques which unite applied aspects of a science with its theoretically-methodological analysis are considered. Methods and techniques which allow the graduate of high school to be guided quickly in constantly changing situational problem field in sphere of hotel-restaurant business are analysed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25278
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2009_1(2)__37.pdf631.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.