Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25278
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВарипаєв, О.М.-
dc.contributor.authorВарипаєва, Л.М.-
dc.date.accessioned2023-03-06T11:52:42Z-
dc.date.available2023-03-06T11:52:42Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationВарипаєв О.М., Варипаєва Л.М. Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 250-255.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25278-
dc.description.abstractРозглянуто інноваційні методики, що поєднують прикладний аспект науки з її теоретично-методологічним осмисленням. Проаналізовані методи та прийоми, що дозволяють випускникові внз швидко орієнтуватися в постійно змінюваному ситуативному проблемному полі у галузі готельно-ресторанної справи.uk_UA
dc.description.abstractInnovative techniques which unite applied aspects of a science with its theoretically-methodological analysis are considered. Methods and techniques which allow the graduate of high school to be guided quickly in constantly changing situational problem field in sphere of hotel-restaurant business are analysed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнавчальний процесuk_UA
dc.subjectметодологіяuk_UA
dc.subjectпослугиuk_UA
dc.subjectсфера послугuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectlearning processuk_UA
dc.subjectmethodologyuk_UA
dc.subjectservicesuk_UA
dc.subjectservice Industriesuk_UA
dc.subjectrestaurant establishmentsuk_UA
dc.subjectучебный процессuk_UA
dc.subjectметодологияuk_UA
dc.subjectуслугиuk_UA
dc.subjectсфера услугuk_UA
dc.subjectзаведения ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.titleМетодологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(2)__37.pdf631.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.