Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25278
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Варипаєв, О.М. | - |
dc.contributor.author | Варипаєва, Л.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-06T11:52:42Z | - |
dc.date.available | 2023-03-06T11:52:42Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Варипаєв О.М., Варипаєва Л.М. Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 250-255. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25278 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто інноваційні методики, що поєднують прикладний аспект науки з її теоретично-методологічним осмисленням. Проаналізовані методи та прийоми, що дозволяють випускникові внз швидко орієнтуватися в постійно змінюваному ситуативному проблемному полі у галузі готельно-ресторанної справи. | uk_UA |
dc.description.abstract | Innovative techniques which unite applied aspects of a science with its theoretically-methodological analysis are considered. Methods and techniques which allow the graduate of high school to be guided quickly in constantly changing situational problem field in sphere of hotel-restaurant business are analysed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | навчальний процес | uk_UA |
dc.subject | методологія | uk_UA |
dc.subject | послуги | uk_UA |
dc.subject | сфера послуг | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | learning process | uk_UA |
dc.subject | methodology | uk_UA |
dc.subject | services | uk_UA |
dc.subject | service Industries | uk_UA |
dc.subject | restaurant establishments | uk_UA |
dc.subject | учебный процесс | uk_UA |
dc.subject | методология | uk_UA |
dc.subject | услуги | uk_UA |
dc.subject | сфера услуг | uk_UA |
dc.subject | заведения ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.title | Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_1(2)__37.pdf | 631.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.