Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25278
Название: Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства
Авторы: Варипаєв, О.М.
Варипаєва, Л.М.
Ключевые слова: навчальний процес;методологія;послуги;сфера послуг;заклади ресторанного господарства;learning process;methodology;services;service Industries;restaurant establishments;учебный процесс;методология;услуги;сфера услуг;заведения ресторанного хозяйства
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Варипаєв О.М., Варипаєва Л.М. Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 250-255.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто інноваційні методики, що поєднують прикладний аспект науки з її теоретично-методологічним осмисленням. Проаналізовані методи та прийоми, що дозволяють випускникові внз швидко орієнтуватися в постійно змінюваному ситуативному проблемному полі у галузі готельно-ресторанної справи.
Innovative techniques which unite applied aspects of a science with its theoretically-methodological analysis are considered. Methods and techniques which allow the graduate of high school to be guided quickly in constantly changing situational problem field in sphere of hotel-restaurant business are analysed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25278
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2009_1(2)__37.pdf631.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.