Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25278
Название: | Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства |
Авторы: | Варипаєв, О.М. Варипаєва, Л.М. |
Ключевые слова: | навчальний процес;методологія;послуги;сфера послуг;заклади ресторанного господарства;learning process;methodology;services;service Industries;restaurant establishments;учебный процесс;методология;услуги;сфера услуг;заведения ресторанного хозяйства |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Варипаєв О.М., Варипаєва Л.М. Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 250-255. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто інноваційні методики, що поєднують прикладний аспект науки з її теоретично-методологічним осмисленням. Проаналізовані методи та прийоми, що дозволяють випускникові внз швидко орієнтуватися в постійно змінюваному ситуативному проблемному полі у галузі готельно-ресторанної справи. Innovative techniques which unite applied aspects of a science with its theoretically-methodological analysis are considered. Methods and techniques which allow the graduate of high school to be guided quickly in constantly changing situational problem field in sphere of hotel-restaurant business are analysed. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25278 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_1(2)__37.pdf | 631.44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.