Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25278
Title: | Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства |
Authors: | Варипаєв, О.М. Варипаєва, Л.М. |
Keywords: | навчальний процес;методологія;послуги;сфера послуг;заклади ресторанного господарства;learning process;methodology;services;service Industries;restaurant establishments;учебный процесс;методология;услуги;сфера услуг;заведения ресторанного хозяйства |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Варипаєв О.М., Варипаєва Л.М. Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 250-255. |
Abstract: | Розглянуто інноваційні методики, що поєднують прикладний аспект науки з її теоретично-методологічним осмисленням. Проаналізовані методи та прийоми, що дозволяють випускникові внз швидко орієнтуватися в постійно змінюваному ситуативному проблемному полі у галузі готельно-ресторанної справи. Innovative techniques which unite applied aspects of a science with its theoretically-methodological analysis are considered. Methods and techniques which allow the graduate of high school to be guided quickly in constantly changing situational problem field in sphere of hotel-restaurant business are analysed. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25278 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_1(2)__37.pdf | 631.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.