Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25267
Назва: Показники ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства
Автори: Борисова, О.В.
Ключові слова: інноваційна політика;підприємства ресторанного господарства;ефективність;innovative policy;restaurant enterprises;efficiency;инновационная политика;предприятия ресторанного хозяйства;эффективность
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Борисова О.В. Показники ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 236-241.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні критерії та показники ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства. Запропоновано на основі комплексного та системного підходів визначення інтегрального показника ефективності інноваційної політики.
The main criteria and factors to efficiency the innovative policy of restaurant enterprise are considered. It Is offered on basis complex and system approaches determination the integral index of efficiency the innovative policy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25267
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2009_1(2)__35.pdf607.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.