Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25267
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорисова, О.В.-
dc.date.accessioned2023-03-06T11:11:36Z-
dc.date.available2023-03-06T11:11:36Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationБорисова О.В. Показники ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 236-241.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25267-
dc.description.abstractРозглянуто основні критерії та показники ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства. Запропоновано на основі комплексного та системного підходів визначення інтегрального показника ефективності інноваційної політики.uk_UA
dc.description.abstractThe main criteria and factors to efficiency the innovative policy of restaurant enterprise are considered. It Is offered on basis complex and system approaches determination the integral index of efficiency the innovative policy.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінноваційна політикаuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectinnovative policyuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.subjectинновационная политикаuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.subjectэффективностьuk_UA
dc.titleПоказники ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(2)__35.pdf607.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.