Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25267
Название: Показники ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства
Авторы: Борисова, О.В.
Ключевые слова: інноваційна політика;підприємства ресторанного господарства;ефективність;innovative policy;restaurant enterprises;efficiency;инновационная политика;предприятия ресторанного хозяйства;эффективность
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Борисова О.В. Показники ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 236-241.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні критерії та показники ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства. Запропоновано на основі комплексного та системного підходів визначення інтегрального показника ефективності інноваційної політики.
The main criteria and factors to efficiency the innovative policy of restaurant enterprise are considered. It Is offered on basis complex and system approaches determination the integral index of efficiency the innovative policy.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25267
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2009_1(2)__35.pdf607.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.