Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25267
Title: Показники ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства
Authors: Борисова, О.В.
Keywords: інноваційна політика;підприємства ресторанного господарства;ефективність;innovative policy;restaurant enterprises;efficiency;инновационная политика;предприятия ресторанного хозяйства;эффективность
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Борисова О.В. Показники ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 236-241.
Abstract: Розглянуто основні критерії та показники ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства. Запропоновано на основі комплексного та системного підходів визначення інтегрального показника ефективності інноваційної політики.
The main criteria and factors to efficiency the innovative policy of restaurant enterprise are considered. It Is offered on basis complex and system approaches determination the integral index of efficiency the innovative policy.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25267
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(2)__35.pdf607.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.