Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-4 of 4 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівСелютіна, Галина Анатоліївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2009Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоДубініна, Антоніна Анатоліївна; Пенкіна, Наталія Михайлівна
2009Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоДубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна
2002Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Шапорова, Тетяна Миколаївна