Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
02. Автореферати дисертацій
05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 12 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Удосконалення якості м’ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Серік, Максим Леонідович
;
Шурдук, Інна Володимирівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016
Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Дюкарева, Галина Іванівна
;
Соколовська, Олена Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017
Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
;
Попова, Тетяна Миколаївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017
Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Селютіна, Галина Анатоліївна
;
Гапонцева, Оксана Володимирівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011
Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство
Мардар, Марина Ромиківна
;
Валевська, Людмила Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011
Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Рудавська, Марія Володимирівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016
Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Головко, Микола Павлович
;
Колесник, Вікторія Валентинівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Пенкіна, Наталія Михайлівна
;
Татар, Лариса Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавства в митній справі
2019
Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Одарченко, Андрій Миколайович
;
Соколова, Євгенія Борисівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавства та експертизи товарів
2019
Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Мардар, Марина Ромиківна
;
Значек, Рафаела Рафаелівна
;
Одеська національна академія харчових технологій, Кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі
Discover
Author
1
Валевська, Людмила Олександрівна
1
Гапонцева, Оксана Володимирівна
1
Захаренко, Віталій Олександрович
1
Значек, Рафаела Рафаелівна
1
Колесник, Вікторія Валентинівна
1
Пак, Аліна Володимирівна
1
Попова, Тетяна Миколаївна
1
Рудавська, Марія Володимирівна
1
Соколова, Євгенія Борисівна
1
Соколовська, Олена Олександрівна
.
next >
Subject
4
quality
4
споживні властивості
4
якість
3
biological value
3
consumer properties
3
біологічна цінність
2
safety
2
безопасность
2
безпечність
2
биологическая ценность
.
next >
Date issued
3
2016
3
2019
2
2010
2
2011
2
2017
Has File(s)
12
true