Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Удосконалення якості м’ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівСерік, Максим Леонідович; Шурдук, Інна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівДюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Попова, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівСелютіна, Галина Анатоліївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавствоМардар, Марина Ромиківна; Валевська, Людмила Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавствоПерцевой, Федір Всеволодович; Рудавська, Марія Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівГоловко, Микола Павлович; Колесник, Вікторія Валентинівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівПенкіна, Наталія Михайлівна; Татар, Лариса Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавства в митній справі
2019Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівОдарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавства та експертизи товарів
2019Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівМардар, Марина Ромиківна; Значек, Рафаела Рафаелівна; Одеська національна академія харчових технологій, Кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі