Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 29 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Удосконалення способів зберігання томатних овочів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівЛетута, Тетяна Миколаївна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавста та експертизи товарів
2019Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівМардар, Марина Ромиківна; Значек, Рафаела Рафаелівна; Одеська національна академія харчових технологій, Кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі
2005Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівШубіна, Лідія Юріївна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович
2008Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоДюкарева, Галина Іванівна; Шевченко, Олена Євгеніївна
2009Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів: на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18.15 – товарознавствоДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2005Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівЗахаренко, Віталій Олександрович; Непочатих, Тетяна Анатоліївна
2004Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
2001Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Селютіна, Галина Анатоліївна
2010Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоПивоваров, Павло Петрович; Захаренко, Віталій Олександрович
2009Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоДубініна, Антоніна Анатоліївна; Пенкіна, Наталія Михайлівна