Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
02. Автореферати дисертацій
05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 29 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Удосконалення способів зберігання томатних овочів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Летута, Тетяна Миколаївна
;
Фролова, Тетяна Володимирівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавста та експертизи товарів
2019
Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Мардар, Марина Ромиківна
;
Значек, Рафаела Рафаелівна
;
Одеська національна академія харчових технологій, Кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі
2005
Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Шубіна, Лідія Юріївна
;
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
2008
Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство
Дюкарева, Галина Іванівна
;
Шевченко, Олена Євгеніївна
2009
Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів: на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18.15 – товарознавство
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
;
Щербакова, Тетяна Віталіївна
2005
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Захаренко, Віталій Олександрович
;
Непочатих, Тетяна Анатоліївна
2004
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Хомич, Галина Панасівна
;
Ткач, Надія Іванівна
2001
Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
;
Селютіна, Галина Анатоліївна
2010
Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство
Пивоваров, Павло Петрович
;
Захаренко, Віталій Олександрович
2009
Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
;
Пенкіна, Наталія Михайлівна
Discover
Author
1
Валевська, Людмила Олександрівна
1
Віннікова, Владислава Олександрівна
1
Гапонцева, Оксана Володимирівна
1
Захаренко, Віталій Олександрович
1
Значек, Рафаела Рафаелівна
1
Колесник, Вікторія Валентинівна
1
Коробець, Неллі Володимирівна
1
Макаренко, Оксана Георгіївна
1
Непочатих, Тетяна Анатоліївна
1
Одарченко, Андрій Миколайович
.
next >
Subject
8
quality
8
якість
6
качество
5
зберігання
5
споживні властивості
5
товароведная оценка
5
товарознавча оцінка
4
biological value
4
consumer properties
4
storage
.
next >
Date issued
1
2020 - 2021
12
2010 - 2019
16
2001 - 2009
Has File(s)
29
true