Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25244
Title: Вологопроникність оболонок як характеристика здатності збереження вологовмісту ковбасних виробів
Authors: Анікєєва, І. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Онищенко, В. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Анікєєва І. М. Вологопроникність оболонок як характеристика здатності збереження вологовмісту ковбасних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Онищенко В. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 196.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25244
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_196.pdf132.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.