Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25115
Название: | Improvement of technology of iodinecontaining soft ice cream |
Другие названия: | Удосконалення технології йодовмісного м’якого морозива) |
Авторы: | Slashcheva, A. Zolotukhina, I. |
Дата публикации: | 15-мая-2019 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Slashcheva А., Zolotukhina I. Improvement of technology of iodinecontaining soft ice cream (Удосконалення технології йодовмісного м’якого морозива). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 3-4 |
Серия/номер: | Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1 |
Краткий осмотр (реферат): | Удосконалено технологію м’якого морозива за рахунок використання підсирної сироватки як основної сировини та додавання йодованої води «Йодіс». Розроблено раціональну рецептуру для м’якого морозива та заморожених десертів. Визначено, що здатність до збивання, стійкість піни та ступінь дисперсності жирової фази кращі за контроль відповідно на 10%, 31% та 23%. Визначено раціональні параметри пастеризації напівфабрикату (за температури 80...82 ºС протягом (5,8...6,2) ·60-1с). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25115 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-3-4.pdf | 146.51 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.