Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25115
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Slashcheva, A. | - |
dc.contributor.author | Zolotukhina, I. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-03T15:30:32Z | - |
dc.date.available | 2023-03-03T15:30:32Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Slashcheva А., Zolotukhina I. Improvement of technology of iodinecontaining soft ice cream (Удосконалення технології йодовмісного м’якого морозива). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 3-4 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25115 | - |
dc.description.abstract | Удосконалено технологію м’якого морозива за рахунок використання підсирної сироватки як основної сировини та додавання йодованої води «Йодіс». Розроблено раціональну рецептуру для м’якого морозива та заморожених десертів. Визначено, що здатність до збивання, стійкість піни та ступінь дисперсності жирової фази кращі за контроль відповідно на 10%, 31% та 23%. Визначено раціональні параметри пастеризації напівфабрикату (за температури 80...82 ºС протягом (5,8...6,2) ·60-1с). | uk_UA |
dc.language.iso | en_US | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1 | - |
dc.title | Improvement of technology of iodinecontaining soft ice cream | uk_UA |
dc.title.alternative | Удосконалення технології йодовмісного м’якого морозива) | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-3-4.pdf | 146.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.