Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25066
Title: | Вплив конструктивних і технологічних параметрів на енергоємність процесу подрібнення |
Authors: | Ірклієнко, В. І. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Ірклієнко В. І. Вплив конструктивних і технологічних параметрів на енергоємність процесу подрібнення: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 51-52. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25066 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_31.pdf | 447.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.