Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25066
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІрклієнко, В. І.-
dc.date.accessioned2023-03-03T12:35:26Z-
dc.date.available2023-03-03T12:35:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationІрклієнко В. І. Вплив конструктивних і технологічних параметрів на енергоємність процесу подрібнення: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 51-52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25066-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleВплив конструктивних і технологічних параметрів на енергоємність процесу подрібненняuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_31.pdf447.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.