Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25046
Назва: Регулювання технологічних властивостей безглютенового макаронного тіста за додаванням псиліуму
Автори: Гавриш, Т. В.
Даньшин, Я. В.
Кайдалова, В. Р.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Гавриш Т. В., Даньшин Я. В., Кайдалова В. Р. Регулювання технологічних властивостей безглютенового макаронного тіста за додаванням псиліуму: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 44-45.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25046
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_27.pdf280.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.