Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25046
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гавриш, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Даньшин, Я. В. | - |
dc.contributor.author | Кайдалова, В. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-03T10:56:11Z | - |
dc.date.available | 2023-03-03T10:56:11Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Гавриш Т. В., Даньшин Я. В., Кайдалова В. Р. Регулювання технологічних властивостей безглютенового макаронного тіста за додаванням псиліуму: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 44-45. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25046 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Регулювання технологічних властивостей безглютенового макаронного тіста за додаванням псиліуму | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_27.pdf | 280.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.