Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25046
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГавриш, Т. В.-
dc.contributor.authorДаньшин, Я. В.-
dc.contributor.authorКайдалова, В. Р.-
dc.date.accessioned2023-03-03T10:56:11Z-
dc.date.available2023-03-03T10:56:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГавриш Т. В., Даньшин Я. В., Кайдалова В. Р. Регулювання технологічних властивостей безглютенового макаронного тіста за додаванням псиліуму: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 44-45.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25046-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleРегулювання технологічних властивостей безглютенового макаронного тіста за додаванням псиліумуuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_27.pdf280.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.