Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24987
Назва: Методичні підходи до проектування організаційних структур управління харчових підприємств
Автори: Селютін, В.М.
Дзюба, А.М.
Євсюкова, О.О.
Ключові слова: методичні підходи;проектування;організаційні структури управління;харчові підприємства;methodological approaches;designing;organizational management structures;food enterprises;методические подходы;проектирование;организационные структуры управления;пищевые предприятия
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Селютін В.М., Дзюба А.М., Євсюкова О.О. Методичні підходи до проектування організаційних структур управління харчових підприємств. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 205-213.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто особливості проектування організаційних структур управління підприємств харчової промисловості, запропоновано класифікаційну схему функцій управління.
The features of planning of organizational structures of management of enterprises of food retail industry are considered, the classification chart of management functions is offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24987
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2009_1(2)__31.pdf802.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.