Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24987
Название: Методичні підходи до проектування організаційних структур управління харчових підприємств
Авторы: Селютін, В.М.
Дзюба, А.М.
Євсюкова, О.О.
Ключевые слова: методичні підходи;проектування;організаційні структури управління;харчові підприємства;methodological approaches;designing;organizational management structures;food enterprises;методические подходы;проектирование;организационные структуры управления;пищевые предприятия
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Селютін В.М., Дзюба А.М., Євсюкова О.О. Методичні підходи до проектування організаційних структур управління харчових підприємств. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 205-213.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто особливості проектування організаційних структур управління підприємств харчової промисловості, запропоновано класифікаційну схему функцій управління.
The features of planning of organizational structures of management of enterprises of food retail industry are considered, the classification chart of management functions is offered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24987
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2009_1(2)__31.pdf802.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.