Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24987
Title: Методичні підходи до проектування організаційних структур управління харчових підприємств
Authors: Селютін, В.М.
Дзюба, А.М.
Євсюкова, О.О.
Keywords: методичні підходи;проектування;організаційні структури управління;харчові підприємства;methodological approaches;designing;organizational management structures;food enterprises;методические подходы;проектирование;организационные структуры управления;пищевые предприятия
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Селютін В.М., Дзюба А.М., Євсюкова О.О. Методичні підходи до проектування організаційних структур управління харчових підприємств. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 205-213.
Abstract: Розглянуто особливості проектування організаційних структур управління підприємств харчової промисловості, запропоновано класифікаційну схему функцій управління.
The features of planning of organizational structures of management of enterprises of food retail industry are considered, the classification chart of management functions is offered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24987
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(2)__31.pdf802.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.