Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24984
Название: Сучасні підходи до визначення сутності поняття «конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу»
Авторы: Ткачова, С.С.
Ключевые слова: «конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу»;сутність поняття;«competitive advantage of a restaurant business enterprise»;the essence of the concept;«конкурентное преимущество предприятия ресторанного бизнеса»;сущность понятия
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Ткачова С.С. Сучасні підходи до визначення сутності поняття «конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу». Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 196-204.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено сутність поняття «конкурентна перевага» за науковими підходами закордонних ї вітчизняних авторів. Запропоновано авторську редакцію поняття «конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу» на підставі поєднання основних характеристик компаративного, ресурсного та ціннісно-компетентнісного підходів.
The essence of concept “competitive advantage” has been investigated by scientific approaches of foreign and native authors. The author's release of concept “competitive advantage of enterprises of restaurant business” is offered on the basis of the main descriptions of comparative, resource, valuable and competent approaches.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24984
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2009_1(2)__30.pdf958.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.