Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24984
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкачова, С.С.-
dc.date.accessioned2023-03-02T21:53:18Z-
dc.date.available2023-03-02T21:53:18Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationТкачова С.С. Сучасні підходи до визначення сутності поняття «конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу». Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 196-204.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24984-
dc.description.abstractДосліджено сутність поняття «конкурентна перевага» за науковими підходами закордонних ї вітчизняних авторів. Запропоновано авторську редакцію поняття «конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу» на підставі поєднання основних характеристик компаративного, ресурсного та ціннісно-компетентнісного підходів.uk_UA
dc.description.abstractThe essence of concept “competitive advantage” has been investigated by scientific approaches of foreign and native authors. The author's release of concept “competitive advantage of enterprises of restaurant business” is offered on the basis of the main descriptions of comparative, resource, valuable and competent approaches.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subject«конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу»uk_UA
dc.subjectсутність поняттяuk_UA
dc.subject«competitive advantage of a restaurant business enterprise»uk_UA
dc.subjectthe essence of the conceptuk_UA
dc.subject«конкурентное преимущество предприятия ресторанного бизнеса»uk_UA
dc.subjectсущность понятияuk_UA
dc.titleСучасні підходи до визначення сутності поняття «конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(2)__30.pdf958.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.