Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24984
Title: Сучасні підходи до визначення сутності поняття «конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу»
Authors: Ткачова, С.С.
Keywords: «конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу»;сутність поняття;«competitive advantage of a restaurant business enterprise»;the essence of the concept;«конкурентное преимущество предприятия ресторанного бизнеса»;сущность понятия
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ткачова С.С. Сучасні підходи до визначення сутності поняття «конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу». Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 196-204.
Abstract: Досліджено сутність поняття «конкурентна перевага» за науковими підходами закордонних ї вітчизняних авторів. Запропоновано авторську редакцію поняття «конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу» на підставі поєднання основних характеристик компаративного, ресурсного та ціннісно-компетентнісного підходів.
The essence of concept “competitive advantage” has been investigated by scientific approaches of foreign and native authors. The author's release of concept “competitive advantage of enterprises of restaurant business” is offered on the basis of the main descriptions of comparative, resource, valuable and competent approaches.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24984
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(2)__30.pdf958.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.