Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24912
Назва: Дослідження впливу частоти обертання ножового валу куттера на структурно-механічні властивості м'ясного фаршу
Автори: Гурський, П. В.
Шуваев, М. С.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Гурський П. В., Шуваев М. С. Дослідження впливу частоти обертання ножового валу куттера на структурно-механічні властивості м'ясного фаршу: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 19-21.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24912
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_11.pdf514.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.