Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24912
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorШуваев, М. С.-
dc.date.accessioned2023-03-02T11:35:48Z-
dc.date.available2023-03-02T11:35:48Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГурський П. В., Шуваев М. С. Дослідження впливу частоти обертання ножового валу куттера на структурно-механічні властивості м'ясного фаршу: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 19-21.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24912-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleДослідження впливу частоти обертання ножового валу куттера на структурно-механічні властивості м'ясного фаршуuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_11.pdf514.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.