Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24912
Title: Дослідження впливу частоти обертання ножового валу куттера на структурно-механічні властивості м'ясного фаршу
Authors: Гурський, П. В.
Шуваев, М. С.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Гурський П. В., Шуваев М. С. Дослідження впливу частоти обертання ножового валу куттера на структурно-механічні властивості м'ясного фаршу: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 19-21.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24912
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_11.pdf514.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.