Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24912
Title: | Дослідження впливу частоти обертання ножового валу куттера на структурно-механічні властивості м'ясного фаршу |
Authors: | Гурський, П. В. Шуваев, М. С. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Гурський П. В., Шуваев М. С. Дослідження впливу частоти обертання ножового валу куттера на структурно-механічні властивості м'ясного фаршу: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 19-21. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24912 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_11.pdf | 514.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.