Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24857
Назва: Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхневоактивними речовинами
Автори: Товма, Лідія Федорівна
Горальчук, Андрій Богданович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Ключові слова: піна;емульсія;піноемульсія;поверхнево-активна речовина;міжфазні адсорбційні шари
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Товма Л. Ф., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхневоактивними речовинами. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014. № 1/10 (67). С. 48-53.
Серія/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 1/10 (67)
Короткий огляд (реферат): В статті представлено експериментальні дані щодо впливу поверхнево-активних речовин з різною величиною гідрофільно-ліпофільного балансу на піноутворюючу здатність та стійкість піни яєчного білка за присутності жиру. Обґрунтовано вибір поверхнево-активних речовин, що дозволяють стабілізувати піноподібні системи, що містять жир. Отримані закономірності дозволили стабілізувати структуру повітряно-горіхових напівфабрикатів та удосконалити технологію їх виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24857
ISSN: 1729-3774
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tovma_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2014_1_10_67.pdf365.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.