Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24857
Назва: | Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхневоактивними речовинами |
Автори: | Товма, Лідія Федорівна Горальчук, Андрій Богданович Гринченко, Ольга Олексіївна |
Ключові слова: | піна;емульсія;піноемульсія;поверхнево-активна речовина;міжфазні адсорбційні шари |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Товма Л. Ф., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхневоактивними речовинами. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014. № 1/10 (67). С. 48-53. |
Серія/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 1/10 (67) |
Короткий огляд (реферат): | В статті представлено експериментальні дані щодо впливу поверхнево-активних речовин з різною величиною гідрофільно-ліпофільного балансу на піноутворюючу здатність та стійкість піни яєчного білка за присутності жиру. Обґрунтовано вибір поверхнево-активних речовин, що дозволяють стабілізувати піноподібні системи, що містять жир. Отримані закономірності дозволили стабілізувати структуру повітряно-горіхових напівфабрикатів та удосконалити технологію їх виробництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24857 |
ISSN: | 1729-3774 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tovma_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2014_1_10_67.pdf | 365.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.