Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24857
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Товма, Лідія Федорівна | - |
dc.contributor.author | Горальчук, Андрій Богданович | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-02T09:47:55Z | - |
dc.date.available | 2023-03-02T09:47:55Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Товма Л. Ф., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхневоактивними речовинами. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014. № 1/10 (67). С. 48-53. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1729-3774 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24857 | - |
dc.description.abstract | В статті представлено експериментальні дані щодо впливу поверхнево-активних речовин з різною величиною гідрофільно-ліпофільного балансу на піноутворюючу здатність та стійкість піни яєчного білка за присутності жиру. Обґрунтовано вибір поверхнево-активних речовин, що дозволяють стабілізувати піноподібні системи, що містять жир. Отримані закономірності дозволили стабілізувати структуру повітряно-горіхових напівфабрикатів та удосконалити технологію їх виробництва. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 1/10 (67) | - |
dc.subject | піна | uk_UA |
dc.subject | емульсія | uk_UA |
dc.subject | піноемульсія | uk_UA |
dc.subject | поверхнево-активна речовина | uk_UA |
dc.subject | міжфазні адсорбційні шари | uk_UA |
dc.title | Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхневоактивними речовинами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tovma_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2014_1_10_67.pdf | 365.54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.