Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24857
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТовма, Лідія Федорівна-
dc.contributor.authorГоральчук, Андрій Богданович-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.date.accessioned2023-03-02T09:47:55Z-
dc.date.available2023-03-02T09:47:55Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТовма Л. Ф., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхневоактивними речовинами. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014. № 1/10 (67). С. 48-53.uk_UA
dc.identifier.issn1729-3774-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24857-
dc.description.abstractВ статті представлено експериментальні дані щодо впливу поверхнево-активних речовин з різною величиною гідрофільно-ліпофільного балансу на піноутворюючу здатність та стійкість піни яєчного білка за присутності жиру. Обґрунтовано вибір поверхнево-активних речовин, що дозволяють стабілізувати піноподібні системи, що містять жир. Отримані закономірності дозволили стабілізувати структуру повітряно-горіхових напівфабрикатів та удосконалити технологію їх виробництва.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 1/10 (67)-
dc.subjectпінаuk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectпіноемульсіяuk_UA
dc.subjectповерхнево-активна речовинаuk_UA
dc.subjectміжфазні адсорбційні шариuk_UA
dc.titleСтабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхневоактивними речовинамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tovma_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2014_1_10_67.pdf365.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.