Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24821
Название: | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста |
Авторы: | Павлоцька, Л. Ф. Дуденко, Н. В. Чернова, Л. О. Цибань, Л. С. |
Дата публикации: | 20-окт-2011 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Чернова Л. О., Цибань Л. С. Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 151-152 |
Серия/номер: | Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24821 |
Располагается в коллекциях: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-151-152.pdf | 160.02 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.