Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24821
Название: Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста
Авторы: Павлоцька, Л. Ф.
Дуденко, Н. В.
Чернова, Л. О.
Цибань, Л. С.
Дата публикации: 20-окт-2011
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Чернова Л. О., Цибань Л. С. Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 151-152
Серия/номер: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24821
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-151-152.pdf160.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.