Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24821
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлоцька, Л. Ф. | - |
dc.contributor.author | Дуденко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Чернова, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Цибань, Л. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-02T08:56:01Z | - |
dc.date.available | 2023-03-02T08:56:01Z | - |
dc.date.issued | 2011-10-20 | - |
dc.identifier.citation | Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Чернова Л. О., Цибань Л. С. Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 151-152 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24821 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4 | - |
dc.title | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-151-152.pdf | 160.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.