Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24821
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлоцька, Л. Ф.-
dc.contributor.authorДуденко, Н. В.-
dc.contributor.authorЧернова, Л. О.-
dc.contributor.authorЦибань, Л. С.-
dc.date.accessioned2023-03-02T08:56:01Z-
dc.date.available2023-03-02T08:56:01Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationПавлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Чернова Л. О., Цибань Л. С. Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 151-152uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24821-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesОздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4-
dc.titleПідвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-151-152.pdf160.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.