Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24821
Назва: Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста
Автори: Павлоцька, Л. Ф.
Дуденко, Н. В.
Чернова, Л. О.
Цибань, Л. С.
Дата публікації: 20-жов-2011
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Чернова Л. О., Цибань Л. С. Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 151-152
Серія/номер: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24821
Розташовується у зібраннях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_21.10.2011-151-152.pdf160.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.